Op hoge snelheid mechanisch onkruidbestrijden in de rij!

De toekomst voorspellen kunnen we niet, maar we verwachten meer vraag naar milieuverantwoorde mechanische technieken voor onkruidbestrijding, die past in het beleid van minder gebruik van pesticiden Gezien wij van ZHE ons bewust zijn van deze verandering en u ook in de toekomst graag van dienst willen zijn, hebben wij reeds een aantal gemechaniseerde alternatieven voor onkruidbestrijding in ons productgamma opgenomen en al in bedrijf gesteld bij diverse telers.

Meest verkochte machine is de Rinieri Bio Dynamic, waarbij op hoge snelheid (tot 15 km/h) onkruid weg geschoffeld wordt onder en naast de boom. Informeer naar de scherpe actieprijzen en voordeel van Mia/Vamil

De Bio-Dynamic heeft twee karakteristieke eigenschappen; Bio-Disc’s bewerken de grond van de zwartstrook en de vingers van de Bio-Star bewerken de grond tussen de planten / bomen.

De Bio-Disc-groep voor wijngaarden heeft twee schijven, de versie voor boomgaarden kan worden uitgevoerd met 2, 3 of 4 schijven. De Bio-Star (vingerwieder) is verkrijgbaar in drie verschillende maten (540, 700 of 950 mm) en in drie verschillende hardheden: zacht, medium of hard.

In de standaard eenzijdige versie van de Bio-Dynamic kunnen de uitrustingsstukken handmatig worden gekanteld, de hydraulische kantelmodus is optioneel. In de dubbele versie (Bio Dynamic DUO) zijn de handmatige en hydraulische kantelmodus optioneel.

In plaats van de loopwielen kan de Bio Dynamic worden voorzien van twee verschillende soorten rollen. (klassieke tandrol of een Bio-Roller die het gras in het midden van de rij snijdt)

Tevens kan er in plaats van de Bio disc + Bio Star ook een draadmaaier worden gemonteerd (SRV of SRC-long) voor het maaien van opschot/opslag en onkruid. Sinds dit jaar is er ook de maaischijf aan de optionele werktuigen toegevoegd.

Meer info over de actieprijzen of voordelen van Mia/Vamil op de machine, bel Peter Kuijlen 06-22303413 of mail naar Verkoop@zhe.nl.